De mogelijkheden

Aanmelden als ondernemer op click-en-connect.nl

Als ondernemer kun je zelf kiezen welke diensten je wilt aanbieden via click-en-collect.nl

De mogelijkheden zijn: afhalen, bezorgen, contactloos  & tijdslot reserveren :

altijd online click en collect

In de basis.

• online bestellingen ontvangen die klanten  afhalen.
  • online bestellingen ontvangen die (dezelfde of de dag die door de klant verzocht wordt) door jou medewerkers in de vestigingsplaats van je winkel woonplaats bezorgd worden.
  • contactloze bestelling en betaling.

Boekingen tijdslot

Boekingen tijdstlot

Bij dit activeer je vanuit je dashboard.

Mochten de maatregelen zo zijn dat we met tijdsloten moeten werken, dan zijn de eerste 100.000 boekingen gratis en daarna € 0,50 per boeking.

Voor alle ondernemers met contactberoep , kappers etc. geld automatisch de eerste 100.000 boekingen gratis.

Type bestellingen die je wilt kunnen ontvangen
Type bestellingen die je wilt kunnen ontvangen via click en collect

De extra mogelijkheden.

Click & Collect Logistics

Heb je medewerkers in dienst die voor je bezorgen of bezorg je het zelf de bestellingen ?
Daar ben je deels ook verantwoordelijk voor.

En wil je dat proces wat makkelijker maken?

• Ontvang bestellingen in de CenC business app
  • Ken ze toe aan een bezorger
  • Je bezorger ontvangt melding in de CenC logistics app.
  • Hij gebruikt de met hem/haar gedeelde gegevens om de bezorging te voltooien.
  •  Vanaf het moment dat deze de bestelling oppikt communiceert de CenC logistics app de status van de levering met je CenC business app en de klant.
click en collect logo icon app

Wat krijg je ?

Toegant tot het Click en Collect logistics dashboard.

Toegang tot het Click En Collect logistics dashboard.

• Manage bezorgers
  • Track bestellingen en zie waar je mensen zijn
  • Beheer additionele taken voor je bezorgers.

( te openen op elk device dat een webbrowser heeft)

Click en collect logistics dashboard
Click en collect logistics dashboard
click-en-collect.nl logistics taken beheren
click-en-collect.nl logistics taken beheren

De speciale toegang tot CenC Logistics app.

Onze applicaties zijn hybride. Dat houdt in dat wij als platform diensten aan kunnen bieden maar dat elke ondernemer ook zijn eigen “stukje ” kan hebben.

Dat houdt in dat wij per winkelier /ondernemer separaat de logistieke processen kunnen sturen.
Je bezorgers en winkel zitten in een separaat onderdeel van ons logistics systeem.

Click en Collect Logistics app
Click en Collect Logistics app

Eigen Apps in de PlayStore en AppStore

Wil je helemaal de transitie maken naar online.

Dan bieden wij je de mogelijkheid om een apps in de appstore en playstore te publiceren.

Die dan tevens gekoppeld is met

• CenC Business app,
  • Salespartner dashboard
  • CenC Logistics
  • CenC inventory

Hier betaal je eenmalig een iets groter setup bedrag , maar dat is eenmalig

Beheer je eigen app ook vanuit het click en collect dashboard
Beheer je eigen app ook vanuit het click en collect dashboard

Wil je je via de website van click-en-collect aanmelden, Klik hieronder op aanmelden en vul je gegevens in.

Let op : vul je mobiele nummer en email in want je zult door ons gecontacteerd worden voordat we je plekje op het platform aan jou toekennen.

Werk je liever gelijk vanaf begin al het liefst via onze app voor bedrijven? klik dan hieronder op één van de buttons en download de CenC business app op je telefoon of tablet.

Na onze check krijg je via de mail bevestiging dat je gebruik kunt maken van je account.

CenC Business - de Click en Collect app voor ondernemers
CenC Business - de Click en Collect app voor ondernemers
Dashboard CenC business App
Dashboard CenC business App
Bestellingen ontvangen CenC Business app
Bestellingen ontvangen CenC Business app
Shop settings CencBusiness App
Shop settings CencBusiness App
Artikel management CenC business App
Artikel management CenC business App
Push notificaties van bestellingen CenC Business app
Push notificaties van bestellingen CenC Business app
Reviews lezen en beantwoorden CenC Business App
Reviews lezen en beantwoorden CenC Business App