Laat je online winkel op tijden open zijn als dat je aanwezig bent. En bepaal of zelf of je bestellingen buiten je openingstijden wilt ontvangen

Openingstijden, vakantiedagen en de berichtgeving instellen naar de klanten die je shop bezoeken als je gesloten bent.

Ook hier bieden wij je de mogelijkheid je klanten persoonlijk te informeren.

Je kan per dag 2 shifts draaien dat je winkel open is : bijvoorbeeld van 9:00-13.00 en 14.00 tot 18:00 ( geef de kleinere ondernemer ook tijd om een pauze in te lassen.

Openingstijden van je winkel voor click & collect

• Tik op het icoontje Tijden op de home page.
  • Per dag de tijd invoeren dat je open gaat en dat je dicht gaat.
  • Werk je met 2 shifts per dag ( en is je fysieke winkel even echt gesloten) gebruik dan de 2de rij aan openingstijden per dag.
  • het vakje EIGEN TEKST gebruik je als je eigen notitie veld, bijvoorbeeld je tijden zijn aangepast ivm corona maatregelen. Dan kan je hier je notities in kwijt.
cenc Business app - openingstijden winkel instellen
cenc Business app - openingstijden winkel instellen

Vooruit bestellingen ontvangen

Winkel gesloten maar toch bestellingen willen ontvangen?

• Open de openingstijden van je cenc business app, scroll naar beneden.
  • vink Accepteer Vooruitbestellingen AAN

Dan kunnen mensen wel bestellen voor de momenten dat je wel geopend bent.

Winkel gesloten voor online bestellingen in verband met vakantie

• Tik op het icoontje tijden op de home page.
  • Scroll naar beneden.
  • Tik op de balk waar het kalendertje naast staat.
  • vink de dagen aan dat je gesloten bent.

Berichtgeving terug naar klant bij vakantie of een dag gesloten

Onder de de pagina tijden kom je 2 tekstvakken tegen. Hierin kun je persoonlijke berichten naar je klant typen voor de momenten dat je dicht bent , en wanneer je bij vakantie weer open gaat.

Het eerste textvak :

Deze kun je vullen met een bericht voor de dag dat je qua openingstijden gesloten bent.

Zoals : “sorry vandaag zijn we dicht

Het tweede vak:

Deze gebruik je voor een persoonlijk bericht op de dagen dat je met vakantie bent.

Zoals : “Dat is nou jammer. We zijn met een welverdiende vakantie en zien je op …..datum… graag weer terug

vakantie en dagen gesloten invoeren cenc business app - click en collect
vakantie en dagen gesloten invoeren cenc business app - click en collect