De basis waarbij het begint voor jou als winkelier na je aanmelding op click en collect.nl

We gaan de server / het systeem vertellen wie en waar je bent.

Dit laten we je bewust niet via de app doen omdat je namelijk in 1 van de volgende filmpjes ook te zien krijgt hoe men zich aanmeldt voor de online betalingen.

Dan is het handig dat je ook op dit dashboard een beetje wegwijs bent.

• Wat behandelen we zoal in dit filmpje.
  • Je adres gegevens omzetten in coördinaten.
  • Tijdzone ( Europe/Amsterdam)
  • Tijdsintervallen in de gekozen momenten instellen ( wij stellen voor 15 minuten, ander scrollen klanten zich suf)
  • Openingstijden instellen.
  • Logo van je onderneming uploaden ( 512 x512 of 1024 x 1024 pixels)
  • Minimum bestelbedragen
  • Hoe stel je de 4 uur wachten ivm covid in ( 240 minuten) (update 26-3-21 hoef niet meer .. hebben wijn al in de app gedaan voor je)
  • Hoe stel je vakantiedagen en bestellingen voor volgende dagen in.

Instructie video: Je winkel opzetten

Video afspelen over Click en Collect je shop instellen via web portaal