Click en Collect business, voor je bedrijf email meldingen instellen.

Van elke bestelling of reservering krijg je ook een kopie via de email.

Niet alleen push meldingen via de app, maar ook voor later in je mailbox .

Vul op elk veld waar je gevraagd wordt om een email adres achter te laten je email adres in.  ( je kan dus ook verschillende email adressen voor je administratie en voor je reserveringen hebben.)

Krijg mails over bestellingen en annuleringen.
Duidelijkheid naar jou en je klanten.

In het filmpje hieronder de uitleg waar je dat op je dashboard ( computer) moet instellen.

Instructie video : instellen email meldingen