Na de aanmelding ga je je shop inrichten. Je gaat nu de uitstraling van je winkel bepalen.

Shop Settings in de CenC Business app

Hoe ziet je online winkeltje er uit

• Omslag foto ( je banner) 1080 x 1920 pixels ( h x b)
  • Logo ( vierkante afbeelding) 190×190 pixels

Artikel opties als ze op zijn

• Artikel opties :Wat wil je dat het systeem automatisch doet als je aangeeft dat een artikel niet meer beschikbaar is ( uitverkocht/geen voorraad)
cenc b shop settings banner en logo
Click en Collect business app - shop settings banner en logo

Bon opties

• BTW nr. ( op de bon)
  • Print opties ( breedte van je thermische printer). Met onze apps heb je geen printer nodig, maar het kan)
  • Gratis bezorgen vanaf : Doe je aan bezorgen kun je hier aangeven vanaf welk bestel bedrag jij de bezorging gratis doet.

Verkoper open/dicht

De keuzes die je hebt om snel je winkel te sluiten of tijdelijk het online bestellen uitschakelen.

In beide gevallen : Sluit shop  en Bestellen uitgeschakeld

Krijgen de klanten in de app een melding dat ze nu even niet kunnen bestellen.

cenc b shop settings bon print en winkel sluiten
click en collect business shop settings bon print en winkel sluiten

Externe website

• Url van je eigen website.

Voucher inschakelen

Wil je met vouchers werken , moet je het Click & Collect systeem wel vertellen dat het er mee moet gaan rekenen.

( niet aanvinken = dat kortingen niet berekend worden)

Bezorgtijd verplicht maken

Heb je bezorgen als service van je onderneming heb je ook hier controle.

Als je wilt dat de klant duidelijk aangeeft hoe laat hij het bezorgde product verwacht vink dan deze aan. ( Doe het maar, voorkomt een hoop onduidelijkheid)

cenc business shop settings voucher gebruik
cenc business shop settings voucher gebruik

Mimimum en Maximum bestelbedragen

Per service een minimum en maximum bestelbedrag instellen.

Je hebt in het begin gekozen welke services je aan gaat bieden. Hier stel je in voor hoeveel geld er besteld moet worden voordat de klant kan afrekenen.

Mimimum bedrag wat je minimaal moet hanteren is € 5,-  we adviseren € 10, –

CenC business bestelbedragen instellen
minimum en maximum bestelbedragen bepalen per service

Verpakkings toeslag

In het kader van een stukje wetgeving , hebben we de verplichting een verpakkingstoeslag te berekenen als we er een tasje bij doen .

Vul hier je standaard kosten in.

Packaging incremental

Wil je dat er op elk product een verpakkingstoeslag berekend  wordt vink dan het vakje aan.

Bezorgkosten

Hier ALLEEN maar bezorgkosten invullen als je overal en bij elk bestelbedrag het zelfde aan bezorgkosten rekent.

Wil je op basis van gereden kilometers gaan  berekenen open dan het “Fee”icoontje ( vrachtwagentje).

CenC business shop settings verpakkings toeslag
CenC business shop settings verpakkings toeslag

Corona Contactloos bezorgen

Dankzij de pandemie is men wat voorzichtiger geworden voor bezorgers is het lastig om te “ruiken” hoe voorzichtig een klant is.

Als je dit vinkje aanzet krijgt de klant bij het afrekenen de mogelijkheid om aan te geven dat de bezorger het product voor de deur zet, aanbelt en dan 1,5 mtr afstand houdt.

CenC business shop settings verpakkings toeslag
CenC business shop settings verpakkings toeslag

Fooi

Fooi is een keuze.

Wil je de klant de mogelijkheid bieden fooi te geven bij het afrekenen. Vink het vakje dan aan.

Klanten kunnen dan kiezen tussen een percentage of een bedrag wat ze aan fooi willen betalen.

Openingstijden basis

Openingstijden worden bepaald vanaf je tijdzone op deze wereldbol.

Omdat wij onze applicaties niet alleen in Nederland aanbieden zul je het systeem toch even moeten vertellen in welke tijdzone je winkel staat.

Kies : Europe/Amsterdam