Winkelen op afspraak is de nieuwe versoepeling waardoor ondernemers meer klanten in hun winkel kunnen ontvangen.

Hierin ligt vooral het punt dat er voor de ondernemers veel moeten vastleggen en net zo veel moeten communiceren.

We hebben dit met de CenC business app makkelijker gemaakt

Winkelen op afspraak tijdslots berekenen

Kies in het hoofdmenu BOOKING

• In het Reserveringen scherm zie je linksonder een TANDWIELTJE , klik daar op.
cenc business -reserverings instellingen
cenc business -reserverings instellingen

Winkelen op afspraak

Stel eerst in hoeveel tijdslots je per dag via het platform wilt ontvangen.

Je bepaalt zelf of je het volledige aantal beschikbare slots via ons beschikbaar wilt maken.

De rekensom voor een kleine winkel ( kleiner dan 50 vierkante meter):

– 4 slots per uur
– 2 bezoekers,
– voor de uren dat je open bent ( 8 uur)
——————————————————-
= 64 slots die je op een dag beschikbaar hebt.

Rekensom voor een winkel ( groter dan 50 vierkante meter)

4 slots per uur x 2 bezoekers x 8 uur open =  64 slots

Voor elke 25 vierkante meter 1 extra klant per tijdslot

– 75 m2    =  96 slots

– 100 m2  = 128 slots

– 125 m2  = 160 slots

– 150 m2  = 192 slots

– 175 m2  = 224 slots

– 200 m2  = 256 slots

cenc business -reserverings instellingen
cenc business -reserverings instellingen

Settings voor winkelen op afspraak.

• Vink aan of je reserveringen voor vandaag wilt ontvangen .
    ( wil je dat de mensen ALLEEN voor de volgende dagen kunnen reserveren dan VINKJE uit)
  • Stel een automatische boodschap in voor als mensen op een volgeboekte dag willen reserveren.
  • Vul het email adres in waarop de reserveringen  binnen komen.
cenc business -reserverings instellingen
cenc business -reserverings instellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *