In deze instructie laten we zien hoe je in kunt stellen hoeveel boekingen voor tijdslots je op een dag wilt ontvangen via Click en Collect.nl .

Je kiest er zelf voor als ondernemer of je hier gebruik van wilt maken of niet.

De kosten per reservering van een tijdslot via Click-en Collect.

Euro
25

De kosten van de eerste 100.000 boeking bedragen NUL euro. Dat is voldoende voor een jaar aan boekingen.
daarna zal er per maand achteraf, € 0,50 per boeking worden gefactureerd.

Zo positief als we zijn.. hopen wij dat rond die tijd de maatregelen teruggedraaid zijn en dat het leven weer een beetje naar normaal terug keert en het shoppende publiek gewoon als ze willen gewoon weer naar binnen kunnen wandelen.

instructie video Click &Collect :Reserveringen , tijslot instellingen via het web portaal.

Video afspelen over Click en collect reserveringen managen