Het live zetten van je onderneming is het laatste stapje in onze stappenplan. Dit kun je doen via je dashboard of via de app.

Via je computer je onderneming live zetten op click-en-collect.nl

• login in op je dashboard
  • rechts bovenaan in het scherm zie je staan : publiceer verkoper.
  • click op het vierkantje zodat er een vinkje verschijnt.
  • je zult een melding krijgen dat je nu live bent.

Publiceer de verkoper via je CenC business App

• log in op de Click en Collect business APP en linksboven naar INFO
Publiceer verkoper CenC Business, zet je winkel live
  • scroll naar beneden totdat je publiceer verkoper tegen komt en vink dit aan
  • Druk op bewaar wijzigingen
CenC Business Publiceer je winkel
CenC Business Publiceer je winkel, zet hem live

Gefeliciteerd!
Je winkel is nu live en kan bestellingen en reserveringen ontvangen.